Kosten van traditionele beugels

Traditionele brackets

Kosten van traditionele beugels

Hoewel een beugel een aanzienlijke investering vergen, zijn mooie tanden onbetaalbaar! Een beugel verbetert je glimlach, je mondgezondheid en functie, en geeft je zelfrespect en zelfvertrouwen een boost.

Kosten van traditionele beugels

Traditionele metalen beugels zijn de goedkoopste optie voor orthodontische rechtzetten van uw tanden en kaak. De kosten variëren van patiënt tot patiënt, afhankelijk van de complexiteit van het individuele geval, de duur van uw behandeling, het gekozen type beugel en uw locatie. Een orthodontische behandeling wordt speciaal gepersonaliseerd op basis van uw behoeften en de duur van de behandeling. Meestal worden metalen beugels ongeveer 2 jaar gedragen.

Metalen beugels zijn zeer efficiënt, effectief en betaalbaar.

Deze kosten kunnen oplopen als de patiënt zijn tanden niet schoon houdt, wat kan leiden tot gaatjes en tandvleesaandoeningen. Dan verhogen de totale kosten van het behandelen van deze gebitsproblemen de totale kosten van uw nieuwe glimlach. Het is dus in uw eigen belang om de instructies van uw orthodontist op te volgen.

Bij Orthodontie aan de Maas in Venlo & Panningen kunt u een betere inschatting van de kosten krijgen door voor een consult langs te gaan bij de orthodontist. Zij zullen een onderzoek en evaluatie uitvoeren om uw behandelingsopties te bepalen, rekening houdend met alle financiële factoren die erbij betrokken zijn.

Als u uit eigen zak betaalt, zullen we met u samenwerken om een plan op te stellen dat past bij uw budget, zodat u weet wat u kunt verwachten voordat de behandeling begint. De medewerkers van Orthodontie aan de Maas in Venlo & Panningen zijn zeer deskundig en beschikbaar om de kosten van uw behandelingen en de mogelijke betalingsmogelijkheden te bespreken.

Verder informaties over de kosten vindt u bij prijzen op onze website.

Uw glimlach is voor altijd en we willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken om de beste orthodontische zorg in Venlo & Panningen te krijgen. Neem vandaag nog contact op met Orthodontie aan de Maas voor al uw mogelijkheden voor een mooie, gezonde glimlach.

Venlo: Lambertusplein 48

5921 JK Venlo, Nederland.

077-3989191

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za & Zo: Gesloten

Panningen: Steenbakkersstraat 12

5981 WT Panningen, Nederland

077-2061115

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za - Zo: Gesloten

Facebook & Instagram

@orthodontieaandemaas
nl_NLNederlands
× WhatsApp