iTero® digitaal afdruksysteem

Technologie en apparatuur

iTero® digitaal afdruksysteem

iTero® digitaal afdruksysteem

Conventionele versus digitale vertoningen

Geen gedoe, kokhalzen of ongemak meer. Met behulp van een iTero-scanner kan uw orthodontist een zeer nauwkeurige digitale afdruk van uw tanden en kaak maken. De nieuwe technologie elimineert volledig de afdruk van het bakje en de stopverf, waarbij de ervaring vergelijkbaar is met het vullen van een grote prop kauwgom in je mond. De oude techniek is ongelooflijk onaangenaam en resulteert vaak in het maken van meerdere afdrukrondes die kunnen worden afgewezen, verbroken of misplaatst. De iTero-scanner zorgt vanaf het begin voor een nauwkeurigere afdruk, wat resulteert in een verbeterde behandeling en een comfortabelere patiëntervaring. Digitale afdrukken geven u ook de mogelijkheid om uw tanden direct in 3D te zien, wat de communicatie tijdens het consult en het behandelproces verbetert.

Hoe werkt het?

De iTero-scanner legt de structuur van de tanden en het tandvlees digitaal vast met behulp van de nieuwste optische technologie. De scanner is een compacte, in de hand te houden staaf. Zodra uw orthodontist het scanproces begint, kan het zo vaak als nodig worden gestopt en gestart.

Uw mond wordt gescand met een stralingsvrije laser en in slechts twee tot drie minuten maakt de laser een digitaal perfecte 3D-afdruk van uw tanden en zachte weefselstructuren. Via digitale software kunt u vervolgens de voortgang van de scans volgen, inclusief een 3D-model van uw gebit op ons computerscherm. De iTero-scanner kan voor elke orthodontische behandeling worden gebruikt, ook voor Invisalign®.

Venlo: Lambertusplein 48

5921 JK Venlo, Nederland.

077-3989191

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za & Zo: Gesloten

Panningen: Steenbakkersstraat 12

5981 WT Panningen, Nederland

077-2061115

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za - Zo: Gesloten

Facebook & Instagram

@orthodontieaandemaas
nl_NLNederlands
× WhatsApp