Orthodontie

Orthodontie

Glimlach met vertrouwen

Voor de meeste mensen is het bereiken van een gezonde, mooie glimlach de reden om orthodontische zorg te ontvangen. Als u zich niet bewust bent van uw glimlach, zal het corrigeren van uw zorgen met een beugel uw uiterlijk en gevoel aanzienlijk verbeteren.

Wanneer uw behandeling is voltooid, heeft u de glimlach waar u altijd van heeft gedroomd en het zelfvertrouwen om ermee te pronken! We willen ook dat u zich tijdens uw gehele orthodontische ervaring op uw gemak en zelfverzekerd voelt, en onze praktijk is erop gericht ervoor te zorgen dat u de kwaliteitszorg krijgt die u verdient.

Hoe orthodontische behandeling werkt

Orthodontische apparaten zijn gemaakt van metaal, keramiek of plastic. Ze kunnen verwijderbaar zijn of het kunnen beugels zijn die aan de tanden zijn bevestigd. Door een constante, zachte kracht in een zorgvuldig gecontroleerde richting te plaatsen, brengen beugels de tanden langzaam naar de juiste positie.

Voorbij zijn de dagen dat er een metalen band met een beugel om elke tand werd geplaatst. U kunt nu kiezen voor doorzichtige of metalen beugels en, in sommige gevallen, de kleur van uw apparaat. Draden vallen veel minder op en de nieuwste materialen zijn ontworpen om tanden sneller en comfortabeler te verplaatsen. Tegenwoordig is elke leeftijd een goede leeftijd om een beugel te dragen!

Duur van de behandeling

De behandelingsduur varieert en kan tussen één en drie jaar duren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder leeftijd, behandelmethode en hoe klein of ernstig uw geval is. Een grote factor in een succesvolle behandeling ben jijzelf! Hoe meer betrokken en ijverig u bent, hoe efficiënter uw behandeling zal zijn. Voor kinderen kan het ontvangen van interceptieve of vroege behandeling ook helpen om een snellere behandelingstijd te krijgen.

Voordat u met uw orthodontische zorg begint, zal uw arts al uw opties bespreken en een schatting geven van hoe lang uw volledige behandeling kan duren. Neem contact op met onze praktijk om een afspraak in te plannen en meer te weten te komen over orthodontie en de behandelingen die wij bieden.

Venlo: Lambertusplein 48

5921 JK Venlo, Nederland.

077-3989191

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za & Zo: Gesloten

Panningen: Steenbakkersstraat 12

5981 WT Panningen, Nederland

077-2061115

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za - Zo: Gesloten

Facebook & Instagram

@orthodontieaandemaas
nl_NLNederlands
× WhatsApp