Invisalign Teen®

Invisalign

Invisalign Teen®

Wij zijn een gecertificeerde Invisalign Teen Provider

Balen van het hebben van een beugel? Invisalign Teen aligners geven je een geheel nieuwe manier om een beugel te dragen voor een "duidelijk" geweldige glimlach!

Ik heb genoeg om me zorgen over te maken...
…nu ik ook een beugel nodig heb?

Het team heeft deze vrijdagavond een wedstrijd, de thuiskomst is over een maand, en hoe zit het met mijn jaarboekfoto's?! Maak je niet druk; tijdens je Invisalign Teen-behandeling hoef je geen dates af te slaan, een papieren zak over je hoofd te dragen of je twee jaar lang in je kamer te verstoppen! Invisalign Teen aligners passen perfect bij jouw levensstijl, want aligners zijn:

  • Duidelijk
  • Verwijderbaar
  • Super comfortabel
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt

Pizza, Popcorn … Geen probleem!

Je hebt vast wel eens van vrienden gehoord dat je met een beugel niets meer kunt eten. Met Invisalign Teen aligners kun je eten wat je maar wilt!

In tegenstelling tot traditionele metalen beugels, zijn uw Invisalign Teen-aligners verwijderbaar, wat betekent dat u door kunt gaan en alles kunt eten waar u van houdt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het breken van een beugel of het verliezen van een elastiekje. Proost!

.

Het is jouw leven; hou het zo!

Invisalign-aligners zijn echt comfortabel en zeer duurzaam. Ze passen bij al je buitenschoolse activiteiten. Dus of je nu de 50 meter race zwemt, de voetbal op het veld gooit of klarinet speelt met de schoolband, je hoeft je geen zorgen te maken dat je beugel in de weg zit!

Antwoorden op uw vragen van een echte Invisalign-patiënt zoals u.

Venlo: Lambertusplein 48

5921 JK Venlo, Nederland.

077-3989191

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za & Zo: Gesloten

Panningen: Steenbakkersstraat 12

5981 WT Panningen, Nederland

077-2061115

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za - Zo: Gesloten

Facebook & Instagram

@orthodontieaandemaas
nl_NLNederlands
× WhatsApp