Invisalign

Invisalign

Onzichtbare beugel

Overweeg Invisalign om de prachtig rechte tanden en de glimlach te krijgen die u altijd al wilde hebben - zonder slotjes. Een consult met orthodontist Dr. Ahmad Alobeid kan bepalen of een Invisalign-behandeling geschikt voor u is!

Gecertificeerde Invisalign-provider

Wat is Invisalign?

Invisalign is de nieuwe keuze voor het rechtzetten van tanden en het verbeteren van de glimlach. In tegenstelling tot traditionele (metalen beugels), gebruikt Invisalign een reeks vrijwel onzichtbare, verwijderbare en comfortabele aligners die scheve tanden kunnen rechtzetten, openingen kunnen sluiten en uw occlusie kunnen aanpassen voor een betere gezondheid, vertrouwen en schoonheid.

Doorzichtige plastic trays of aligners passen over uw tanden recht te trekken. Invisalign wordt ondersteund door meer dan 20 jaar onderzoek en 900+ patenten, en de trays zijn gemaakt met 3D-printen!

.

Waarom zou ik Invisalign willen?

De aligners zijn niet alleen vrijwel onzichtbaar, ze zijn ook verwijderbaar, zodat u tijdens de behandeling kunt eten en drinken wat u wilt. Bovendien zijn poetsen en flossen geen probleem. Ze zijn ook comfortabeler dan traditionele beugels, zonder metaal of draden, wat meestal ook betekent dat u bij Orthodontie aan de Maas minder tijd kwijt bent om aanpassingen te doen. Met de Invisalign-behandeling kunt u ook uw eigen virtuele behandelplan bekijken wanneer u begint, zodat u kunt zien hoe uw rechte tanden eruit zullen zien als uw behandeling is voltooid.

.

Hoe werkt Invisalign?

U draagt elke alignertray ongeveer twee weken en verwijdert ze alleen om te eten, drinken, poetsen en flossen. Voor het beste resultaat is het belangrijk om elke tray 20-22 uur per dag te dragen.

Als u elke aligner vervangt door de volgende in de reeks, zullen uw tanden bewegen - beetje bij beetje, week na week - totdat ze recht zijn op hun definitieve positie. U bezoekt onze orthodontist in Venlo of Panningen ongeveer eens in de 6 tot 8 weken, zodat Dr. Alobeid ervoor kan zorgen dat uw behandeling volgens plan verloopt. De totale behandeltijd is gemiddeld negen tot 15 maanden en het gemiddelde aantal aligners dat tijdens de behandeling wordt gedragen, ligt tussen 18 en 30 en zal van persoon tot persoon verschillen.

Wie is een goede kandidaat voor Invisalign?

Volwassenen en tieners die een geweldige eerste indruk willen maken met rechtere tanden en een mooiere glimlach, zijn goede kandidaten. Invisalign kan scheve tanden rechtzetten, openingen tussen de tanden dichten en uw beet aanpassen. De beste manier om meer te weten te komen over Invisalign en of het geschikt voor u is, is door een consult te plannen bij ons praktijk.

Uw Invisalign-consult

Tijdens uw consult ontmoet u Dr. Ahmad Alobeid, die uw glimlach zal beoordelen en uw tanden en tanduitlijning zal onderzoeken om het beste behandelplan voor u te bepalen.

U ontvangt een digitale scan met behulp van iTero® digitale afdrukken. Deze digitale scanner is state-of-the-art technologie die stralingsvrije 3D digitale beelden van uw mond produceert die de basis vormen voor uw perfect passende Invisalign-trays. De procedure is comfortabel, snel en nauwkeurig.

Dr. Ahmad Alobeid zal uw glimlach en uw beet evalueren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw nieuwe glimlach te produceren. En u krijgt uw virtuele behandelplan en Invisalign-resultaten virtueel te zien voordat u met de behandeling begint! Daarna worden uw op maat gemaakte aligners gemaakt.

Bij Orthodontie aan de Maas in Venlo & Panningen staat u bij ons op de eerste plaats. U krijgt een professionele en respectvolle behandeling terwijl u compassievolle zorg en transformatieve resultaten krijgt. Je zult niet langer de behoefte voelen om je scheve tanden te verbergen en je zult beter in staat zijn om je tanden goed te verzorgen.

Neem contact op met Orthodontie aan de Maas om een afspraak in te plannen waar u meer te weten komt over hoe wij u kunnen helpen een beter zelfbeeld en hervonden zelfvertrouwen te krijgen. Dr. Ahmad Alobeid en het personeel beantwoorden graag al uw vragen.

Venlo: Lambertusplein 48

5921 JK Venlo, Nederland.

077-3989191

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za & Zo: Gesloten

Panningen: Steenbakkersstraat 12

5981 WT Panningen, Nederland

077-2061115

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za - Zo: Gesloten

Facebook & Instagram

@orthodontieaandemaas
nl_NLNederlands
× WhatsApp