Invisalign-kosten

Invisalign

Invisalign-kosten

Niet iedereen wordt geboren met perfect rechte tanden. Als u bent afgeschrikt door mentale beugels, het uiterlijk en de zorg en het onderhoud, heeft u nu een onderhoudsarme, effectieve en discrete optie om uw tanden recht te krijgen - Invisalign. Nu kunt u rechte tanden hebben, van uw maaltijden genieten en alles doen in 9-15 maanden versus twee jaar voor metalen beugels.

Orthodontie is een transformatief proces. Maak een geweldige eerste indruk met je nieuwe zelfverzekerde, stralende glimlach en verander de manier waarop je met de wereld omgaat. De resultaten zullen helpen om uw zelfvertrouwen en zelfrespect te vergroten.

De kosten zijn afhankelijk van uw specifieke behoeften en behandelplan. Wij bespreken met u de kosten van de behandeling en de verschillende betalingsregelingen, zodat u voor uzelf de beste keuze kunt maken. We zullen met u samenwerken om een plan op te stellen dat past bij uw budget, en u weet wat u kunt verwachten voordat u met de behandeling begint.

Jij bent je beste investering

Je glimlach verbeteren is een investering in jezelf. En het is niet alleen omdat je er beter uit zult zien en je beter zult voelen over jezelf. Het rechtzetten van uw tanden zal ook uw gezondheid verbeteren.

Scheve tanden kunnen uw gezondheid aantasten, tandvleesaandoeningen veroorzaken, moeite met kauwen en spreken, overmatige slijtage van de tanden veroorzaken, uw slaap beïnvloeden en kaakpijn veroorzaken. Het repareren van scheve tanden geeft je die mooie glimlach en kan toekomstige gebitsproblemen voorkomen.

Hoeveel kost Invisalign?

Er zijn veel factoren die de kosten van uw Invisalign-behandeling bepalen: hoe uitgebreid de problemen zijn die u wilt verhelpen, hoe lang uw behandelplan zal duren en de specifieke behandelingsdetails die door de arts zijn voorgeschreven. Om de kosten van Invisalign effectief te bepalen, kunt u een consult plannen met de orthodontist.

Verzekering

Als uw tandartsverzekering orthodontische behandelingen dekt, komt u mogelijk ook in aanmerking voor Invisalign. Overleg met uw zorgverzekeraar over de dekkingsgraad van uw behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op om een consult te plannen om te bepalen of Invisalign geschikt voor u is.

Venlo: Lambertusplein 48

5921 JK Venlo, Nederland.

077-3989191

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za & Zo: Gesloten

Panningen: Steenbakkersstraat 12

5981 WT Panningen, Nederland

077-2061115

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za - Zo: Gesloten

Facebook & Instagram

@orthodontieaandemaas
nl_NLNederlands
× WhatsApp