PROPEL® Orthodontie

Technologie en apparatuur

PROPEL® Orthodontie

Een snelle, zachte manier om uw orthodontische behandeling te versnellen.

We zijn verheugd om een versnelde orthodontische behandeling aan te bieden met PROPEL Orthodontie! Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van de esthetiek van uw glimlach, maar wordt afgeschrikt door de gedachte dat u maanden of zelfs jaren in een beugel moet zitten, dan is PROPEL misschien iets voor u. Deze state-of-the-art technologie versnelt de tandbeweging, en hoewel de situatie van elke patiënt anders is, kunnen velen hun orthodontische behandeling nu in minder dan een jaar hebben afgerond.

PROPEL® Orthodontie

Dus, hoe werkt PROPEL?

In de afgelopen 20 jaar hebben nieuwe behandelingsopties de orthodontische ervaring van onze patiënten efficiënter gemaakt, maar niet noodzakelijkerwijs sneller. Dat wil zeggen, tot nu toe!

PROPEL werkt met je eigen biologie door het bot rond je tanden te stimuleren. Het helpt je tanden om sneller en voorspelbaarder in hun ideale positie te komen. Hierdoor ziet u sneller uw nieuwe lach en zijn er minder bezoeken aan ons kantoor nodig. PROPEL kan hier in ons kantoor worden voltooid en vereist geen invasieve chirurgische procedures.

Bovendien brengt de PROPEL-behandeling zeer weinig ongemak met zich mee. Er is geen hersteltijd en u kunt onmiddellijk terugkeren naar uw normale dagelijkse routine.

PROPEL kan worden gebruikt voor ongeveer 80% van patiënten die een orthodontische behandeling ondergaan en kan worden gebruikt in combinatie met elk type behandeling, inclusief TAD's, doorzichtige aligners, doorzichtige beugels en conventionele metalen beugels. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor!

Venlo: Lambertusplein 48

5921 JK Venlo, Nederland.

077-3989191

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za & Zo: Gesloten

Panningen: Steenbakkersstraat 12

5981 WT Panningen, Nederland

077-2061115

Bel ons vandaag!

Openingstijden

Ma - Vr: 08:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30 Za - Zo: Gesloten

Facebook & Instagram

@orthodontieaandemaas
nl_NLNederlands
× WhatsApp